Vinduer

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at indsætte nye vinduer i din bolig. Måske sker det som en del af et større vedligeholdelsesprojekt, måske skæmmer de nuværende boligen, eller måske ser du vinduesudskiftning som en måde at opnå bedre indeklima og varmeøkonomi.

Går du med tanker om at udskifte til nye, er du kommet til det rette sted.

Vinduer er ikke blot en måde at se verden på, de spiller også en afgørende rolle i dit hjem. Ikke alene påvirker de æstetikken, men også energieffektiviteten og komforten i din bolig har de indflydelse på.

Hvis dine nuværende vinduer er gamle, utætte eller beskadigede, kan det være på tide at overveje en udskiftning.

Hvorfor udskiftning?

Hvis dine eksisterende vinduer har mange år på bagen, er de formentlig ikke er så tætte, som de kan være. Og utætte vinduer fører til varmetab og højere energiregninger. Nye vinduer produceres ud fra moderne teknologi, der forbedrer isolationen og reducerer energiforbruget. Og det giver bedre energieffektivitet samtidig med, du ikke spilder penge på at fyre for gråspurvene.

Øget Komfort: Med nye vinduer kan du typisk opnå en reducering af støj udefra, ligesom du også kan reducere mængden af træk. Dette giver bedre livskvalitet og gør dit hjem mere behageligt at opholde sig i.

Værdiforøgelse af din bolig: Udskiftning kan øge værdien af din bolig. Ingen er interesseret i at kaste gode penge efter dårlige og potentielle købere værdsætter energieffektive og velholdte vinduer.

Højner boligens ydre: Nye vinduer kan give dit hjem et frisk udseende og forbedre dets visuelle appel både indvendigt og udvendigt. Foretager du udskiftning af vinduer, kan det i nogle tilfælde endda ændre hele det samlede udtryk for boligen.

Mange muligheder

Uanset hvorfor du vælger at udskifte, er det vigtigt, du bruger tid på at sætte dig grundigt ind i de mange muligheder, der findes på det store vinduesmarked. Priser kan variere meget, som en god tommelfingerregel er, at du får, hvad du betaler for.

Træf det rette valg

Når du beslutter dig for at udskifte dine vinduer, er det vigtigt at vælge et alternativ, der passer til dine behov og drømme. Der findes en bred vifte af vinduestyper og -modeller herunder dobbeltruder, energieffektive vinduer, trævinduer og vinylvinduer m.fl. Du kan også overveje forskellige vinduesstilarter, såsom skydevinduer, sprossevinduer eller buede vinduer, der kan tilpasses til din bolig.

Det kan være svært at vælge den rette løsning uden solid viden om emnet. Du skal ikke alene forholde dig til hvilken type, du bedst kan lide. Også funktionalitet og vedligeholdelse er parametre, der er vigtige at forholde sig til, inden den endelige beslutning tages.

Vi rådgiver dig grundigt

Hos De Blå Tømrere er grundig rådgivning fundamentet for en løsning, der vækker glæde i mange år. Vi sørger for at gennemgå de mange forskellige muligheder med dig. Også hvad angår styrker og svagheder ved de enkelte produkter.

På den måde er du klædt ordentligt på til at træffe en kvalificeret beslutning.

Vi monterer dine vinduer korrekt

Vi tilbyder en totalløsning, der inkluderer alt. Når du har valgt dine nye vinduer, kommer vi og monterer dem.

Vi sikrer, at dine nye vinduer monteres professionelt og korrekt, så de fremstår flotte og energieffektive. En korrekt installation sikrer, at de er tætte, og at de fungerer, som de skal. Dette forlænger levetiden og sikrer maksimal energieffektivitet.

Kontakt os

Hvis du overvejer at købe nye vinduer, er du velkommen til at kontakte os. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at vælge rigtigt første gang.

Kontakt os i dag på 70 26 17 71. Du kan også sende os en mail

Medlem af BygGaranti

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT