Køkkener

Et køkken er mere end bare et køkken

Køkkener er i mange hjem ikke blot et køkken men familiens naturlige samlingssted, hvor man også opholder sig uden at spise.

Køkkenet spiller derfor en central rolle som stedet, hvor man både opholder sig med og uden gæster. Dette stiller naturligvis andre krav til køkkenets beskaffenhed end tidligere.

Kæmpe udvalg på markedet

Der findes i dag uanede muligheder, hvad angår køkkener. Det meste kan lade sig gøre, og kun fantasien sætter grænser.

Når du skal vælge køkken, er det en fordel at hente inspiration enten på nettet eller i nogle af de mange køkkenforretninger, der findes rundt i landet.
Vi har et godt samarbejde med HTH Køkkener, men vi monterer naturligvis køkkener fra alle producenter.

På nettet er der et kæmpe udbud af køkkener i mange størrelser og udformninger. Men hvis du går ned i en forretning, vil kunne se og føle på produkterne, samtidig med du kan fornemme atmosfæren.

Overvej dine behov

Når du skal have nyt køkken, anbefaler vi, at du gør dine nogle grundige overvejelser. Dette både hvad angår kvalitet og pris, men også i forhold til funktionalitet og anvendelse.

Passer skuffeskabe bedre til dit temperament end almindelig skabe? Har du brug for sokkelskuffer? Skal køkkenet være nyt og moderne, klassisk eller vil et landkøkken passe bedre til husets helhed?

Da dit køkken skal holde i mange år, er den tid du bruger i overvejelsesfasen godt givet ud på den lange bane.

Vi bygger kvalitetskøkkener og rådgiver dig grundigt

Hos De Blå Tømrere bygger vi alle typer køkkener, både store og små. Vi går ikke på kompromis hverken i forhold til kvaliteten af de materialer, vi anvender eller ved montering af elementer.

Indledningsvis sørger vi for, du bliver rådgivet ned i mindste detalje, så du er grundigt introduceret både i forhold til nyeste trends. Men også i forhold til funktionalitet og praksis af dit nye køkken kan vi byde ind.

Derfor er du altid sikker på at ende op med et køkken, der til fulde lever op til dine drømme og behov.

Kontakt os

Ring nu på 70 26 17 71 og hør mere eller bestil et uforpligtende besøg af en af vore køkkeneksperter. Så kan vi sammen drøfte dine køkkendrømme.

De Blå Tømrer samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører – se mere ved at klikke på billederne.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT