Kvalitetsbevidst tømrervirksomhed med mange års erfaring

De Blå Tømrere er en kvalitetsbevidst tømrervirksomhed der er solidt forankret i stolte håndværkstraditioner.

Vi har mange års erfaring indenfor tømrerarbejde til både private, virksomheder, institutioner og industri og vores fornemste mission er at levere førsteklasses kvalitetsarbejde til vores kunder.

Alle former for tømrerarbejde både til private og erhverv

Vi udfører alle former for tømrerarbejde som traditionelt tømrerarbejde herunder nybyggeri, til- og ombygninger, renovering, tag- og facadearbejde, vinduer/døre og meget, meget mere.

Udover almindeligt tømrerarbejde, udfører vi også specialopgaver på mål og helt store byggeprojekter.

Erfarne, engagerede og veluddannede tømrere

Vores erfarne team at tømrersvende har stor passion for deres arbejde. De uddannes løbende, så de hele tiden bliver endnu bedre, og de er altid opdateret indenfor nyeste teknikker og trends.

Vi ved hvor irriterende det kan være, når man har håndværkere gående, så vores tømrersvende sørger naturligvis for at skabe mindst mulig gene, og vi efterlader altid byggepladsen ren og pæn, når vi forlader den.

Førsteklasses materialer og rimelige priser

Materialer er vigtige. Hos De Blå Tømrere bygger vi kun i førsteklasses materialer, der er solide og har lang levetid. Derfor er du altid er garanteret at arbejde udført af os fremstår flot og holdbart i mange år.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger naturligvis altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Alle kunder er lige vigtige for os

Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og alle kunder er lige vigtige. Så uanset om det er havedøren, der binder, eller du vil have opført en tilbygning til din ejendom eller har andre større projekter på tegnebrættet, prioriterer vi dig højt.

Grundig rådgivning

Det er vigtigt for os, at du er ordentligt klædt på til at træffe de rette valg. Derfor sørger vi, I den indledende fase altid for, at rådgive dig ned i mindste detalje, så du kender til de forskellige muligheder både hvad angår materialer, deres svagheder og styrker, funktionalitet, efterfølgende vedligeholdelse mv. Det betyder at du, når du skal træffe den endelig beslutning, har den fornødne viden, at træffe den ud fra.

Kontakt os

Har du brug for at vide mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT