Trapper

Trapper i mange udformninger

En trappe i dag er meget mere end blot et funktionel middel, der forbinder etager mellem hinanden.

Den er i dag, i mange boliger, et integreret element i boligen, hvor der i lige så høj grad som funktionalitet er tænkt i stil og design.

Trapper findes i et utal af varianter lige fra de klassiske, der nogle gange er lidt mere tunge i udtrykket til de mere moderne løsninger, hvor der oftest også fokuseres på design og på at skabe et let udtryk i rummet.

Vi bygger og monterer alle former for trapper

Hos De Blå Tømrere udfører vi alle former for trappearbejde lige fra præfabrikerede trapper, der blot skal monteres, til individuelle trapper hvor vi helt fra bunden tegner og designer, så du får et helt unikt resultat, der passer perfekt til din bolig.

Overvejelser inden du bygger trappe

Når du skal have bygget trappe, er der nogle ting, du med fordel kan overveje. Hvor i huset trappen skal placeres, og hvad den skal kunne modstå. Hvem er brugerne af trappen, og skal der tages specielle hensyn, f.eks. til sikkerhed. Hvilke materialer skal trappen bygges i, og hvad er deres forcer og svagheder.

Mulighederne er uanede, kun fantasien sætter grænser når det kommer til trapper. Derfor er din tid givet godt ud, hvis du beslutter dig for, at sætte dig lidt ind i tingene, inden du træffer dit endelig valg.

Grundig rådgivning og kvalitet

Når vi skal bygge en trappe for dig, sørger vi for at klæde dig ordentlig på, så du har den nødvendige viden til at kunne træffe det valg, der er mest optimalt for dig. Vi fortæller om de mange forskellige muligheder og spørger grundigt ind til dine behov, så vi sammen kan finde den bedste trappe til din bolig.

Vi bygger udelukkende trapper i kvalitetsmaterialer, så du er sikret at din trappe har en lang levetid.

Og vi samarbejder med professionelle aktører som fx Thy Trapper

Kontakt os

Vil du vide mere eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT