Isolering

Isolering gavner miljøet og pengepungen

Der er mange grunde til at overveje at efterisolere din bolig. Efterisolering mindsker din varmeregning, forbedrer indeklimaet og øger samtidig husets værdi. Et lavere energiforbrug medvirker desuden til at reducere CO2-udledningen hvilket gavner vores klima.

Du sparer penge ved at isolere

Det er ikke billigt at varme boligen op. Derfor kan det som regel svare sig at kigge ind på boligens isolering.

Der udledes CO2, når der produceres el og varme til vores boliger. 40 procent af det samlede energiforbrug går til opvarmning af boliger. Hvis du efterisolerer dit hus, sænker du energiforbruget og er med til at reducere CO2-udledningen.

God isolering højner boligens værdi

Ved køb af bolig kan et højt energiforbrug være en væsentlig årsag til fravalg af boligen. Det kan både påvirke salgsprisen og selve salget, hvis boligen er dårligt isoleret.

Ligeledes kan et lavt energiforbrug være en vigtig faktor, når køber tager den endelige beslutning. Og et ordentligt isoleret hus, har en højere salgsværdi.

Hvad er god isolering?

God isolering kan mange ting. Det kan både handle om nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. De Blå Tømrer gennemgår dit hus grundigt og giver gerne et tilbud på optimal isolering af din bolig, indenfor dine prisrammer.

Nogle gange kan selv en forbedring af vinduer og døre have stor betydning for varmetabet. I mange tilfælde kan der være meget at hente ved udskiftning af en gammel termorude med en ny energirude.

Vi er garanter for kvalitetsarbejde

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, vil vi gerne sparre omkring isolering. Vi har mange års erfaring med isolering og vi rådgiver dig grundigt. Vi indleder med en snak, hvor vi hører mere om dine behov og drømme. Og så foretager vi en grundig gennemgang at boligen.

Vi kan efterfølgende udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Og vælger du at acceptere dette, lover vi dig, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Kontakt os

Vil du høre mere om isolering, så kontakt os i dag på 70 26 17 71. Du kan også sende os en mail her

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT