Nybyg & tilbyg

Har du brug for mere plads?

Hvis du er glad for din bolig, men er kommet i pladsmangel, kan du med en tilbygning udvide antallet af kvm.

Du kan enten vælge, at tilbygningen bliver tilpasset den oprindelige bygning, så helheden kommer til at fremstå ensartet, og den nye del af huset glider ind i den gamle, eller du kan vælge en helt anden stil, der supplerer den nuværende på en flot måde.

Mange muligheder på markedet

Da en tilbygning normalt er en større udgift, der skal holde i mange år, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i de mange muligheder på markedet, så du er sikker på, at du bliver glad for dit valg. Du bør, både i forhold til materialevalg og efterfølgende vedligeholdelse, overveje hvilke materialer, der er mest velegnede til din nye tilbygning.

Placering af din nye tilbygning

Måske giver det sig selv, hvor på huset tilbygningen skal placeres, eller måske er der flere muligheder. Er sidstnævnte tilfældet, kan det være en god idé at beslutte dette ud fra, hvad tilbygningen skal bruges til.

Nybygning

Alle former for nybygning, både små og større, kræver planlægning og styring. Det gælder både gør det selv-arbejde og nybyggeri, hvor en professionel håndværker er tilknyttet.

Inden du går i gang med dit byggeprojekt, er det først og fremmest vigtigt at vurdere, hvor meget du selv vil være involveret i processen. Vil du selv med ind over de forskellige faser, eller foretrækker du at kunne overlade alt til et byggefirma, som tager sig af hele entreprisen?

Grundig rådgivning

Hvis du vælger De Blå Tømrere til at varetage arbejdet, indleder vi med at spørge grundigt ind til dine behov og ønsker. Herefter rådgiver vi dig ned i mindste detalje, så du er klædt på til at træffe de helt rigtige valg, inden vi går i gang.

Mange års erfaring både med erhvervs- og nybyggeri

Hos De Blå Tømrere har vi mange års erfaring inden for alle former for nybygning og tilbygning. Vi bygger både for private, erhverv og offentlige instanser.

Erfarne, engagerede og veluddannede tømrere

Vores erfarne team at tømrersvende har stor passion for deres arbejde. De uddannes løbende og sendes på efteruddannelse, så de altid er opdateret indenfor nyeste teknikker og muligheder.

For de fleste er det til gene at have håndværkere gående, så vores tømrersvende sørger naturligvis for at genere mindst muligt, og vi efterlader altid byggepladsen ren og pæn, når vi forlader den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT