Gulve

Gulve af høj kvalitet

Står du og skal lægge nye gulve i din bolig eller i din virksomhed, er vi den rette partner til den opgave.

Vi har mange års erfaring indenfor gulvlægning, og vi sætter en ære i at lægge unikke gulve af høj kvalitet, naturligvis til priser, hvor alle kan være med.

Mange typer gulve

Der findes mange forskellige gulvtyper, der hver især er velegnede til forskellige formål. Nogle gulve er velegnede til områder, hvor der dagligt færdes mange mennesker, mens andre gulve er mere skrøbelige og kun bør lægges på steder, hvor der ikke er så meget slidtage.

Forskellige materialer

Gulve udføres i mange forskellige materialer. Trægulve er lavet af naturmaterialer og har normalt robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed og skaber god atmosfære i rummet samtidig med, de er slidstærke.

Et trægulv er smukt, velduftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til dit hjem.

Til gengæld kræver et trægulv regelmæssig vedligeholdelse, og er normalt også dyrere end et gulv fabrikeret i kunstmaterialer.

Der findes mange forskellige typer gulve i kunstmaterialer. Der er stor forskel i kvalitet og udseende, men blandt disse findes flere, der tager sig rigtig godt ud, og fælles for dem alle er, at de er slidstærke og vedligeholdelsesfri. Til gengæld besidder de ikke de naturlige egenskaber, et trægulv indeholder.

Grundig rådgivning

Når vi lægger gulv for dig, sørger vi altid for at gennemgå de forskellige muligheder og spørge grundigt ind til, hvad gulvet skal kunne modstå, samt hvilke kvaliteter du vægter højest.

Efterfølgende præsenterer vi dig, for de muligheder vi finder anvendelige, og sammen finder vi frem til det gulv, der er mest velegnet til dit behov.

På den måde ender du op med et gulv, der er velvalgt og professionelt lagt, og som du vil være glad for i mange år ud i fremtiden.

Kontakt os

Så ring på 70 26 17 71 og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på dit nye gulv.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT