Totalentrepriser

Med den rigtige samarbejdspartner inden for totalentrepriser – opnås du det bedste resultat

De Blå Tømrere har mange års erfaring i hoved-, fag- og totalentrepriser inden for byggeri til private og erhverv.

Når du indgår aftale med os, gør vi brug af alle vores faglige kompetencer samt vores professionelle samarbejdspartnere inden for murer-, maler-, el- og VVS branchen.

Når aftalen er indgået, udarbejder vi, sammen med dig, et byggeprogram, der beskriver dine ønsker og krav til det færdige byggeri.

Efterfølgende tager vi kontakt til de samarbejdspartnere, der skal involveres, herunder arkitekter, ingeniører og underentreprenører, for at aftale det videre forløb og få fastsat tidsrammer.

Professionelle samarbejdspartnere.

Alle vores samarbejdspartnere er professionelle aktører med store kompetencer inden for hver deres felt. De udfører alle kvalitetsarbejde og overholder altid de indgåede aftaler, både hvad angår tid og pris. Derfor kan du være tryg ved deres tilstedeværelse og det arbejde, de udfører.

Vi indhenter tilladelser

Vi sørger naturligvis for at indhente de nødvendige tilladelser og styrer dermed hele byggesagen fra den indledende fase til det færdige projekt står klar.

Stærke kompetencer og stort netværk

Med rigtig mange store og små totalentrepriser på vores referenceliste har vi opbygget stærke kompetencer og et stort netværk, så du altid kan være sikker på, at arbejdet bliver udført professionelt og til tiden.

Vi kan også påtage os ansvaret for fagentrepriser eller hovedentrepriser, da vi arbejder både som fagentreprenør og hovedentreprenør.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi garanterer dig, at vi altid at leverer vores arbejde i højeste kvalitet og til priser, der er konkurrencedygtige. Vi sætter en dyd i at gøre alt, der står i vores magt, for at overholde aftaler, betingelser og leveringstider.

Når du vælger os har du kun en kontaktperson under hele forløbet og du kan dermed koncentrere dig om vigtigere ting end at holde styr på alle de involverede håndværkere.

Ønsker du at vide mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

Vi er medlem af BygGaranti

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT