Kviste

Bedre lysindfald og mere plads

En kvist bidrager positivt til en loftsetage med mere lys, ekstra gulvplads og en god rumhøjde og med etablering af kviste, vil du som regel opleve, at rummet får et helt nyt og anderledes udtryk.

Kviste i rummet giver mange fordele herunder bl.a. bedre lysindfald i rummet, mere plads og større areal med god rumhøjde, der gør rummet nemmere at møblere og får det til at virke større.

Kviste er med til at skabe en speciel stil eller stemning i dit hus. Derfor er det vigtigt, at de passer perfekt til dine ønsker eller drømme.

Hvilke typer kviste findes der?

Der findes et stort udvalg af forskellige kviste, men overordnet findes der er 4 hovedtyper: Traditionelle-, taske-, fabriks- og front- eller gavlkviste.

Hvis vi skal bygge for dig rådgiver vi dig naturligvis grundigt og præsenterer dig for de forskellige typer kviste, så vi sammen kan finde frem til lige præcis den type , der er mest velegnet til din ejendom.

Tilladelse hos kommunen

Nogle mennesker tænker ikke over, at man skal søge tilladelse for at etablere kviste på huset, men ikke desto mindre, skal du søge kommunen om tilladelse, før du etablerer kviste på din ejendom.

Tjek også lokalplanen for det område, du bor i. Der er forskellige regler fra område til område og nogle indeholder regler for etablering af kviste eller har anvisninger om brug af bestemte tagmaterialer.

Du kan sandsynligvis finde både lokalplan og regler for byggetilladelse på kommunens hjemmeside, eller du kan kontakte kommunens tekniske afdeling.

Speciallavede kviste til alle slags huse

Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse, uanset om du har et moderne og stilrent hus eller et stråtækt landsbyhus.

Vores kvalitetskviste findes både som standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål, naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Udvalget indenfor kviste er næsten ubegrænset, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.

Vi lægger vægt på høj kvalitet i vores løsninger, og vi samarbejder med landets bedste leverandører herunder fx Quattro Tagkviste

Kontakt os

Har du brug for at vide mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT