Porte

Mange års erfaring

Hos De Blå Tømrere har vi mange års erfaring med levering og montering af alle typer porte, både til virksomheder og private.

Vi leverer porte med forskellige åbningsprincipper herunder både maskindrevne eller med manuel betjening.

Stort udvalg

Når du skal vælge en port, er det vigtigt, du overvejer hvilke egenskaber, din port skal besidde. Her kan du passende overveje egenskaber som f.eks. lysindfald, isoleringsevne, energiforbrug samt vedligeholdelsesudgifter.

Vores udvalg er stort og indeholder bl.a. ledhejseporte og skyde-/vippeporte, der kan bruges til alt lige fra landbrugsbygninger og maskinhaller til lagerlokaler og lignende.

Vi samarbejder med førende leverandører på markedet, herunder fx danskproducerede porte fra Nassau 

Porttyper

Af forskellige typer porte kan bl.a. nævnes:

Garageporte: Kan fås som ledhejseporte og rulleporte, samt vippeporte og døre. Med denne type porte får du plads nok i garagen da de er pladsbesparende og sikre, så du får optimalt udbytte af alle kvadrat- og kubikmeter i garagen.

Industriporte: Disse porte kan klare en hårdfør behandling. Derfor er de et ideelt valg til både landbrug, erhverv, og industribygninger. Du kan få denne type porte specielt designet til dit behov og i præcis de mål, du har brug for. Du kan også få industriporte, der tilgodeser et behov for sikkerhed til din virksomhed og dine ansatte.

Smedejernsporte: Disse forefindes i utallige varianter og i mange forskellige modeller. Smedejernet er af høj kvalitet og modellerne kan fås i mange forskellige farver. Når du vælger smedejern, er det vigtigt at du vælger et produkt, der er behandlet korrekt, så overfladen holder til det danske vejrlig.

Grundig rådgivning

Når du kontakter os, er du altid sikret grundig rådgivning så du ikke alene ender op med en kvalitetsport med lang levetid, men også får en portløsning, der passer til bygningens konstruktion og dit behov.

Kontakt

Hvis du vil vide mere eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT