Vidano Porte

Med en flot ledhejseport får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på din bolig. Vælg mellem fyrretræ, mahogni eller stål – alle vores porte er af højeste kvalitet. Fordelen ved en ledhejseport er, at den ikke kræver særlig meget plads for at kunne åbne.

Fyrretræsporte

Fyrretræsportene leveres som standard med 5 portled (bredde 240 cm og højde 210 cm) og i 2 versioner – frisede fyldinger og krydsfinér fyldinger.

Du kan med fordel få monteret tætningslister både til siderne og mod garagegulvet. Dermed undgår du, at vind og regn trænger ind langs portens kanter. Fyrretræsporte skal behandles inden montering.

Mahogniporte

Har du allerede valgt vinduer og døre i mahogni eller skal der et ekstra pift på garagen, så er mahogniporten et flot og smukt valg. Porten har, som vores øvrige træporte, den samme opbygning med 5 led i højden. Beslagene monteres på indvendig side, så der ikke er synlige skruer udvendigt.

Mahogniporte er grundbehandlet med LARCO SECU INDUSTRI – træolie specielt velegnet til mahogni. Porten skal behandles ca. 1 gang årligt for at bevare den gyldne farve og træets spil.

Stålporte

Stålportene findes i 2 versioner – med lamelprofiler eller fyldinger. De er varmtgalvaniserede, har zink–coating og er til sidst malet med en speciel long–life paint finish, hvilket betyder, at de kræver minimal vedligeholdelse.

Stålportene er isolerede, og der medfølger en gummiliste, som sikrer tæthed mod garagegulvet. Alle stålporte leveres hvidmalede.

Fuldend oplevelsen med en automatisk portåbner.

Den automatiske portåbner kan monteres på alle vores porte. Der medfølger skinne med kæde, motor og lampe med automatisk tænding samt fjernbetjening. Port-automatikken låser porten, når den er lukket.

Den automatiske portåbner er nem at programmere – der skal kun foretages tre indstillinger. Den har soft start/stop, hvilket giver en lang levetid på porten.

Portåbneren har elektronisk stop, hvis porten møder modstand i op– eller nedadgående retning samt mulighed for at tilslutte fotocelle.

Kontakt os i dag og få mere af vide!

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT