Skjern Vinduer

Skjern Vinduer har produceret kvalitetsløsninger inden for vinduer og døre siden 1987. Nøgleordene er leveringssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet. Vi er markedsorienterede og fremstiller vinduer og døre i individuelle mål og løsninger, fordi vores kunder har forskellige behov. Vort produktsortiment rummer mange specialelementer. Det betyder, at vi dækker markedet bredt inden for kvalitetsvinduer og døre.

Vinduer

Vinduer fra Skjern Vinduer er kvalitetsvinduer fra A-Z. Vi tænker fremadrettet, både når det handler om et alsidigt produktsortiment og om miljøhensyn. Men naturligvis også inden for vinduernes holdbarhed. Kernetræet er et godt grundprodukt, som rummer mange kvaliteter. Kombinationen af kernetræ og en grundig overfladebehandling gør, at vores vinduer har en lang levetid.

Døre

Vore døre findes i mange afskygninger – facadedøre, teressadøre, hæveskydedøre m.v. Fælles for dem alle er deres kvalitet, som fremkommer i samspillet mellem det valgte træ fra de nordlige svenske skove og den grundige og holdbare overfladebehandling, som er et resultat af mange års forskning og erfaring.

Kontakt os i dag og få mere at vide!

Vi har stor erfaring

Hos De Blå Tømrere har vi stor erfaring med montering af Skjern Vinduer. Vores tømrersvende er omhyggelige og stabile. Hvis vi skifter vinduer et sted, hvor der befinder sig andre, tager vi de nødvendige hensyn for at forstyrre mindst muligt. Og vi sørger naturligvis for at rengøre efter os, så arbejdsområder fremstår pæne under forløbet.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT