Vinduer og døre

Vinduer og døre udgør som regel en ikke uvæsentlig del af en ejendoms facade, og de er med til at danne et helhedsindtryk, der er det første mennesker ser, når de ankommer til ejendommen.

Står du for at skulle udskifte dine vinduer eller døre, er der mange ting, du bør overveje. Det er vigtigt, du vælger vinduer eller døre, der passer til ejendommens nuværende udtryk, og det er også vigtigt, du vælger kvalitetsprodukter med en lang levetid.

Vinduer

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at indsætte nye vinduer i din bolig. Måske sker det som en del af et større vedligeholdelsesprojekt, måske skæmmer de nuværende vinduer boligen, eller måske ser du vinduesudskiftning som en måde at opnå bedre indeklima og varmeøkonomi.

Stort vinduesmarked

Uanset hvorfor du vælger at udskifte dine vinduer, er det vigtigt, du bruger tid på at sætte dig grundigt ind i de mange muligheder, der findes på det store vinduesmarked. Priser på vinduer varierer meget, som en god tommelfingerregel er, at du får, hvad du betaler for.

Døre

Døren er det første, du støder på, når du ankommer til en ejendom. Derfor er døren med til at danne ejendommens samlede udseende og en smuk yderdør kan gøre meget for husets udtryk.

Mange typer døre i forskellige kvaliteter

Der findes rigtig mange forskellige typer hoveddøre og andre yderdøre til huse.

De fleste yderdøre fremstilles af massivt træ, og nogle har også vinduer, i forskellige størrelser og antal. De fleste døre fås i mange farver og udformninger, så der er rigeligt at vælge mellem.

Vi forhandler kun kvalitetsvinduer og -døre fra førende aktører som fx Outline, Swedoor og Vahle

Tænk dig godt om når du vælger døre

Når du skal købe ny dør, er det vigtigt, du tænker dig godt om. Den billigste dør her og nu er ikke nødvendigvis den billigste dør på den lange bane.

Pris og kvalitet hænger som regel sammen. Døre i billig kvalitet holder som regel ikke lige så længe som dem af bedre kvalitet. Det er derfor vigtigt, at du køber en yderdør, der er stærk og solid, så den kan holde i mange år.

Det er vigtigt at du gør dig nogle overvejelser, inden du vælger din nye dør. Du bør gøre dig nogle tanker omkring kvalitet, vedligeholdelse, udseende og energikrav.

Grundig rådgivning

Hvis du køber døre eller vinduer hos De Blå Tømrere sørger vi for at rådgive dig grundigt, så du er helt sikker på, du ender op med en løsning, du er tilfreds med, og som klæder ejendommen i mange år.

Vores vinduer og døre er alle fremstillet i kvalitetsmaterialer, så de kan modstå de skiftende årstider og de bliver naturligvis monteret professionelt og sikkert.

Ring for uforpligtende samtale/besigtigelse og vi garanterer dig, at du ender op med ikke alene de vinduer eller døre, der passer bedst til din bolig men også med professionel montering, udført til tiden.

Kontakt os

Har du brug for at vide mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 17 71.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT