Tvis Køkkener

Tvis køkkener følger nyeste trends fra den internationale designscene, der er omdrejningspunktet i det moderne køkken. Her er frække farvekombinationer og enkle ­elementer i højsædet. Og hvad enten I er til det grebsløse køkken eller foretrækker noget at holde fast i, kan I være sikre på én ting:

Det ­moderne køkken fra Tvis lever op til ethvert behov.

Tvis holder køkkenglæden i top
Rene linier er kodeordet i Duo-Style Hvid, hvor overskabene er sløjfet til fordel for dybe skuffer og høje indbyggede skabe uden greb. Kirsebærbordpladen er lavet som en bro med fingersamling i enderne. Den firkantede vask er en Blanco Zeroxline kombineret med et Børma Q1 blandingsbatteri.

Vi har monteret utallige køkkener

Hos De Blå Tømrere har vi stor erfaring med montering af Tvis Køkkener. Vores tømrere er dedikerede, og de er detaljeorienterede og omhyggelige. Når vi bygger køkkener, tilgår vi opgaven med entusiasme, og intet glæder os mere end at se begejstring hos kunden, når køkkenet er færdigt.

Vi rådgiver dig grundigt

Hvis du ikke allerede har besluttet, hvilket køkken, du vil have, kan vi også hjælpe. Vi sørger for at spørge grundigt ind, ikke alene til dine ønsker men også til dine behov. Når vi har styr på dette, gennemgår vi de mange muligheder og fortæller om forcer og svagheder blandt disse. På den måde kan du være sikker på, at det Tvis køkken, du vælger, kommer til at leve helt op til dine drømme.

Kontakt os

Vil du høre mere om nyt Tvis køkken, om os eller vores ydelser generelt, så ring til os på 70 26 17 71. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig.

Du kan også vælge at skrive til os her via vores kontaktformular

Vi er medlem af BygGaranti

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT