Tag og tagrender

Et tag udgør en ikke uvæsentlig del af din boligs ydre fremtoning. Udskiftning af tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Mange muligheder på markedet

Der er mange forskellige muligheder på markedet, når det handler om tag. Og det kan være et svært område at navigere rundt i det store marked. Især hvis du ikke føler, du har den nødvendige viden til at kunne vurdere hvilken type tag, der passer bedst til din bolig.

De forskellige typer tagbelægning har forskellige egenskaber. Du bør kende og vurdere nøje, før du beslutter hvilken ny tagbelægning, der passer bedst til din ejendom. Ud over pris og holdbarhed er det også vigtigt at se på materialets farver og detaljer, da de har stor betydning for husets samlede udtryk.

Gør dig nogle grundige overvejelser

Det er vanskeligt at sammenligne forskellige tagbelægninger med hinanden. Dog findes der nogle egenskaber ved tagbelægninger der, forenklet set, godt kan sammenlignes. Disse kan inddeles efter gode eller mindre gode egenskaber.

Udover at tagets udseende er vigtigt for de fleste, skal taget endvidere skal passe til huset. Det æstetiske er derfor også et parameter, der kan tænkes ind som en egenskab. Holdbarhed og vedligeholdelse er andre parametre, du bør overveje nøje. Disse parametre kan være vigtige både i forhold til din økonomi, fordi der sædvanligvis er en sammenhæng mellem vedligeholdelse – hvis denne er påkrævet – og holdbarhed.

Skal du skifte tagrender?

I forbindelse med udskiftning af tag, giver det god mening også at opsætte nye tagrender. Også på dette marked er der flere forskellige muligheder både hvad angår kvalitet og udseende.

Tagrender findes i mange afskygninger og materialer. Og vi hjælper dig med at finde dem, der passer bedst til din ejendoms udtryk.

Hvis du bruger De Blå Tømrere i forbindelse med udskiftning af tag eller tagrender, sørger vi for at rådgive dig grundigt, så du får en langtidssikret løsning, du kan være glad for i mange år.

Kontakt os

Ring til os på 70 26 17 71 for at høre mere eller for at bestille et uforpligtende tilbud.

 

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT